maanantai 14. huhtikuuta 2014

Pätkäviikkoja ja paljon tehtävääKevään juhlasesonki on alkamassa, ihan pienellä aikavälillä on pääsiäinen, vappu ja äitienpäivä, joten pientä kiirusta pitää, että saamme kaikki suunnitellut asiat tehtyä. Viikot ovat lyhyitä, lomaa viikko pitämättä ja toukokuun ensimmäinenkin viikko menee mm. koulutuksessa, eli äitienpäiväaskartelut meillä tehdään jo ensi viikolla.
Huomenna alkava taidenäyttely lisää työtä vielä omalta osaltaan, vaikka töitä onkin keräilty useamalta viikolta  näyttelyä silmälläpitäen. Kuvassa oleva viirin osakin muistettiin tänään tehdä, johan se onkin ollut to do-listalla monta päivää, mutta aina iltapäivällä olen huomannut, että tekemättä on. Tänään piirsin aamulla kirjaimen ääriviivat paperille ja laitoin vanhimman hoitolapsen töihin. Kimalletta kuulemma vielä pitää laittaa, niin sitten on valmis.
Lomailevat lapset ovat palanneet takaisin hoitoon, pienimmän kanssa tehtiin taidenäyttelyyn vielä kevään kukkasia, sitä voi käydä katsomassa askartelusivuilla. Pari sudenkorentoa valmistui myös, siihenkin löytyy ohjeet askartelusivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti