torstai 12. joulukuuta 2013

Salainen jouluystävä 3. paketti


Eilen juhliin mennessäni poikkesin postin kautta, ja kyllä kannatti jonottaa, kun tällaisen ihanuuden sieltä sain  mukaani. Laatikossa oli kaunis enkelipaperiin kääritty lahja, tryffeleitä, kynttilä ja kortti.

Paketin sisältä löytyi valtava määrä kaikkea kivaa: patakinnas ja -lappu, nämä tuli tarpeeseen, kun tuppaavat tuossa leivinuunissa useammin menemään vaihtoon, nämä laitan kyllä visusti vain sähköuunikäyttöön, kun ovat niin kauniin punavalkoisia. Paketissa oli myös serviettejä joulupöytään, kaksi hopeista koristelintua, jotka kiinnitetään nipsulla esim. kuusen oksaan (tällaisia en ollut ennen nähnytkään, valitettavasti vain en saanut lähikuvaa näistä onnistumaan millään), ja hoitolapsiakin oli ilmeisesti muistettu, koska mukana oli vielä neljän lumiukon verran askartelutarpeita.

Tämä kierros oli myös paljastuksien aika, ja kahden viimeisen paketin lähettäjäksi paljastui Reppanainen, joka myös sattuu olemaan perhepäivähoitaja. Kiitos näistä ihanista paketeista, ja samalla sait uuden kurkkijan sivuillesi :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti