tiistai 17. joulukuuta 2013

Kaksi kotia -elokuva

 
 
Klaus Härön elokuva kertoo aikuisesta, rakkauden yhdistämästä mutta työn erottamasta pariskunnasta joka etsii tietä takaisin yhteen. 
 
Malla on perhepäivähoitaja ja fantastisen hyvä toisten hoivaamisessa, samalla kun laiminlyö itsensä. Hänen miehensä pitää ravintolaa toisella paikkakunnalla ja joka viikonloppu Malla ajaa pitkän matkan ollakseen miehensä kanssa, vain palatakseen pettyneenä elämäänsä, joka ei mennytkään heidän toivomallaan tavalla.
Nuori, urakeskeinen pariskunta jättää tyttölapsensa Mallan hoiviin. Uuden päivälapsen vanhempien välinpitämättömyys saa Mallan kärsivällisyyden loppumaan. Koska tytön vanhemmat eivät noudata sovittuja aikatauluja, Malla menettää vähätkin mahdollisuutensa huolehtia itsestään ja perheestään. Hänen on kysyttävä, mikä tarkoitus on muiden lasten hoitamisessa, kun samalla menettää yhteyden omiinsa.
Elokuva kertoo täydellisiksi vastakohdikseen muuttuneista unelmista. Asiat, joiden pitäisi nostaa ja kantaa ovatkin kahleita ja taakkoja. Tarinan keskipisteessä on aikuinen, rakkauden yhdistämä mutta työn erottama pariskunta. Lopulta he löytävät itsensä pakollisten valintojen tienristeyksestä; tavoitellako unelmia toisensa menettämisen uhalla, vaiko luopua kuvitteellisista arvoista, pystyäkseen elämään yhdessä ja nauttimaan siitä, mikä on oikeasti arvokasta. Elokuva valmistuu joulukuussa 2013. 

Kaksi kotia, 26.12. klo 20.00 Yle Fem

http://arenan.yle.fi/tv/2109613Ei kommentteja:

Lähetä kommentti