lauantai 19. lokakuuta 2013

Salaisen Jouluystävän 1. paketti


Tänään sitten ehdin hakea paketin postista. Sain sieltä pahvilaatikon johon oli pakattu kaksi pakettia, Kismet Fazerina-suklaata ja älyttömän kaunis LED-valosarja. Kortissa toivoteltiin Hyvää joulunodotusta.

Mieluisin näistä oli ehdottomasti tuo valosarja, koska olen etsinyt sopivaa valosarjaa, enkä ole löytänyt. Tällaista ei vielä ole tullut vastaan ja se on juuri täydellinen.

Kiitos Salaiselle Ystävälleni


Vähän kyllä ihmettelin kuinka paketti oli päässyt lähtemään ilman postimaksua lähettäjältä, mutta niin vain oli käynyt. Lunastin siis pakettini postista maksamalla unohtuneen postimaksun. Onneksi paketti ei kuitenkaan jäänyt tästä syystä kokonaan saamatta.

2 kommenttia:

  1. Hei! Olen sinun uusi SJY:si. Oma parini, jolle ensimmäisen paketin lähetin poistettiin ringistä, koska hän ei millään tavoin kommentoinut saamaansa pakettia. ilmoitti vain että on saanut paketin. Tiedätkö kuka sinun edellinen parisi on? Mahtaako olla sama ihminen... kun viestittelin Wiltsun kanssa, niin hän mainitsi myös ex-parini lähettämässä paketissa olleen ongelmia. Kurja tuollainen =( monessa vaihdossa olen ollut mukna mutta nyt on ensimmäinen kerta kun vastassa oli täysi hiljaisuus. Toivottavasti sinun kanssasi joulun odotus sujuu yhdessä viimeiseen pakettiin asti! On siulla ainakin aika ihana ammatti =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti joukkoon mahtuu aina niitäkin, jotka ei ilmeisesti ihan ymmärrä mitä tuli luvattua, tai sitten tulee matkaan ennalta arvaamattomia mutkia. En kyllä yhtään tiedä kuka paketin minulle lähetti. Jännityksellä jään odottamaan seuraavaa pakettiani. Mutta nyt nukkumaan, jotta jaksaa huomenna taas herätä.

      Poista