perjantai 27. syyskuuta 2013

Katse jouluun


Tällä viikolla olemme kääntäneet katseemme jo tulevaan joulujuhlaan. Tämän vuotinen juhlamme koostuu matkasta syksystä jouluun, joten voimme harjoitella esitettäviä lauluja hyvillä mielin jo nyt. Aloitimme siis Hämä-hämä-häkistä ja Karhu nukkuu -laulusta, lisäksi harjoittelimme Maasta se sienikin -laulua ja leikkiä, joka sopiikin ajankohtaan paremmin kuin hyvin.  Laulut ovat lapsille entuudestaan tuttuja, joten kovin paljon harjoiteltavaa näissä lauluissa ei ollut, mitä nyt vähän sormien kanssa jouduttiin solmuun - mutta eihän ne kaikki hämähäkit kudo samanlaista verkkoa oikeastikaan.
Tällä viikolla olemme myös tehneet ompelukuvia, ja pienin lapsista "askarteli" omenan, eli piirsi  puna-kelta-oransseja viivoja paperille, jonka sitten lopuksi leikkasin omenan muotoiseksi.
Nyt tämä viikko alkaa olla lasten osalta lopuillaan. Huomenna on vielä koko päivähoidon työntekijöiden koulutuspäivä, aiheena taiteellinen kokeminen ja ilmaisu. Itse valitsin työpajakseni kuvataiteet, katsotaan nyt sitten mitä  se pitää sisällään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti