keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Helppo kärpässieni-askartelu


Tänään iltapäivällä satoi vettä, ja päätimme jäädä sitten askartelemaan. Askartelimme siis tällaiset tosi helpot kärpässienet. Materiaaleina käytimme kartonkia, silkkipaperia ja liimaa. Aluksi kartongille piirretään sienen osat yksi jalkakappale valkoisesta kartongista ja kaksi hattukappaletta punaisesta kartongista. Leikataan kappaleet ja tehdään pienistä silkkipaperinpaloista rypistämällä lakkeihin pilkut. Liimataan pilkut lakkikappaleisiin ja lopuksi liimataan jalkakappale kahden lakkikappaleen väliin.

Vinkki töiden ripustamiseksi näytille: Jos ei halua tehdä työhön ylimääräistä reikää, voi ripustusnarun kiinnittää paperiliittimeen ja sitten vaan työ kiinni paperiliittimeen. Tällaisesta ripustimesta työ on helppo myös irroittaa kotiin lähtiessä.

4 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja sulla täällä, tykkään! :) Terkuin yks lastentarhanope. :)

  VastaaPoista
 2. Löysin tämän blogin tänään ja aion ryhtyä seuraajaksi. Vaikuttaa lupaavalta :)
  Vielä kun tietäisin, miten tunnistautua jne, tuo profiiliosio on ihan hepreaa mulle.
  -Eliisa, yks kunnallinen perhepäivähoitaja kans

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä blogia voi seurata bloglovin´- tai blogilista-palvelun kautta, tilata omaan sähköpostiin tai liittymäsllä lukijaksi kohdasta liity tähän sivustoon. Kaikista aukeaa valikot, joiden ohjeita seuraamalla pääseen kirjautumaan kyseisiin palveluihin. Blogin osoitteen voit myös kiinnittää suosikkeihisi ja seurata blogia silloin kun haluat

   Poista