torstai 30. toukokuuta 2013

Maalari maalaa...


Viikko on kulunut aurinkoisesta ilmasta nauttien, eikä sisällä halua olla kukaan. Niinpä päätimme siirtää myös viikon askarteluhetken ulos. Aamusta lähdimme leikkikentälle ja pakkasimme mukaan maaleja, siveltimiä, paperia ja lisäksi toinen hoitaja toi maaleja varten kertakäyttölautasia.

Paperit leviteltiin kävelytielle ja painoiksi kulmiin laitettiin kiviä, jotka saivatkin olla aika isoja, kun ajoittaiset tuulenpuuskat yrittivät päästä osalliseksi maalaushetkeemme. Kivaa oli vaikka maalia taisi olla kyllä muuallakin kuin vain papereissa.

Tänään puhaltelimme lasten kanssa leikkikentällä saippuakuplia ja iltapäivällä olikin vuorossa opiskelijan arviointi. Lapset olivat kovasti odottaneet arvointia, kun halusivat nähdä opiskelijaa taas, ja joka päivä onkin kyselty, joko se päivä on, jolloin taas nähdään. Yksi lapsista oli tehnyt kotona opiskelijalle kortinkin, jossa toivotettiin hyvää kesää.

Vielä huominen ja sitten ryhmän vanhin jää pois ryhmästä ja siirtyy syksyllä esikouluun. Ensi viikon lomailen, mutta sitten jatketaan puuhasteluja pienemmällä ryhmällä kesän ajan, kunnes alkaa ihan "oikea" kesäloma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti