sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Isänpäiväkortti


Isompien kanssa askartelimme hieman vaikeammat kortit, koska meillä ollaan innostuneita paperin taittelusta. Olin jo aiemmin kesällä jostain netistä tallentanut koneelle ohjeen kauluspaidan taittelemiseksi.

Tarvikkeina meillä tässä siis A5-kokoinen kuviopaperi, pieni pala väripaperia, korttipohja, Onnea-tarra, tussi, liimaa ja koristeita oman valinnan mukaan. Ensin taittelimme paidat ohjeen mukaan, joskin kravatin teimme ohjeesta poiketen paperista leikkaamalla. Sitten liimasimme paidan 2-osaiseen korttipohjaan Onnea-tarran kanssa. Sisälle lapset kirjoittivat isälle ja liimasivat halutessaan koristeita.6 kommenttia:

 1. Aivan mahtava idea tuo kauluspaitakortti. Olen lasten kanssa tehnyt sellaisen musta takki ja valkoinen kaúluspaitakortin, mutta tuokin on ihan MAHTAVA idea! :) pitää laittaa muistiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olikin sellainen paperitaittelu, joka ei ole tullut aiemmin vastaan, ja juuri siksi laitoin sen kesällä jo koneelle muistiin. Ainoa että olen täysin unohtanut mistä malli vastaan tuli... joten nyt sitten ei ole tietoa lähteestä. Jokin ulkomainen sivusto se oli.

   Taittelu oli yllättävän helppo, joskin meidän käyttämä paperi oli hivennen liian paksua, eikä lapset meinanneet saada taitoksista teräviä.

   Poista
 2. Kiva idea tuo paitakortti. Isänpäivä kortin aihe on aina vähän haasteellista.
  Mukavia kurakelejä sinne teille! T.Pire

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä isäpäivä aiheuttaa todellakin enemmän päänvaivaa kuin esim. äitienpäivä. Äideille sopivia kortti- ja lahjaideoita löytyy helposti netistä ja lehdistä, mutta isänpäivään sopivia saakin sitten etsiä lähes luupin kanssa. Monet ohjeet ovat myös todella vaikeita alle kouluikäisten kanssa toteutettavaksi.

   Poista