tiistai 2. lokakuuta 2012

Viime viikon kuulumiset

Viime viikolla olikin aikamoista hulabaloota, ettei ehtinyt blogiakaan paljon päivittelemään. Tässä tulee nyt sitten viime viikon kuulumisia.

Maanantaina alkoi Varpaat Vauhtiin -viikot, jotka jatkuvat vielä tämänkin viikon. Meidän viime viikko alkoi liikuntahallilla ja siellä temppuradan merkeissä. Lapset innostuivat kuperkeikoista ja taisipa muutama lapsi oppia ihan uuden taidon. Kuperkeikkoja on sitten pitänyt harjoitella lisää myös hoidossa patjan päällä, tänä aamuna viimeksi.

Tiistai ja keskiviikko ulkoiltiin lähipuitossa, mutta torstaina pakattiin kasakaupalla tavaraa mukaan, eväistä polttopuihin ja lähdettiin retkelle järvenrannalle, jossa on lenkkipolku ja nuotiopaikka. Retkellä piiloitimme ensimmäisen "geokätkömmekin" erään pensaan alle, juuri siihen mihin lapset halusivat. Hoidossa sitten piirrettiin karttoja vanhemmille ja jonkinlaiset ohjeetkin saatiin aikaiseksi. Tämä aarteenpiilotus oli lapsista kivaa, ja uusi kätkö onkin jo suunnitteilla.

Alkanut viikko tuntuu yhtä kiireiseltä, ja maanantai aloittettiinkin hevostelemalla liikuntahallilla, hevosina meillä oli sählymailoja, jotka olivatkin ihan käypiä hevosia... Huomenna mennään satutunnille ja torstaina alueen perhepäivähoitajien yhteiseen Varpaat Vauhtiin -tapahtumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti