sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Viikon vilinät


Alkavalla viikolla on odotettavissa aikamoista vilinää. Lapsia on hoidossa seitsemän ja kaikki alle neljävuotiaita. Tokihan meitä aikuisiakin sitten on kaksi, mutta on siinä vilinää silti, kun ryhmä koostuu kahdesta yksivuotiaasta, kolmesta kaksivuotiaasta ja kahdesta kolmevuotiaasta.

Ruokalista menee osin uusiksi... tai melkein kokonaan, koska kun tekee ruokaa näin isolle ryhmälle, niin on järkevää säästää itseään ja vähän oikoa. Kaikki lapset ovat vielä hyviä syömään, joten täytyypä kaivaa isommat kattilat esille. Yleensähän valmistan kaikki ruoat maidottomina, mutta tulevalla viikolla teen joistakin ruoista  sekä maidottoman että maidollisen version, kun esim. kiusausta kuitenkin täytyy tehdä paljon on ihan sama jos toiseen vuokaan tulee kermaa ja toiseen kaura"kermaa". Myös välipaloja muutelen niin, että käyvät kaiken ikäisille, myös niille yksivuotiaille. Tämän viikon pääruokalista löytyy sivupalkista.

Yritämme myös askarrella viikon aikana, mutta katsotaan miten onnistuu... näistä asioista kun ei kannata paljon ottaa paineita. Käyn kertomassa sitten kuulumisia kun ehdin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti