tiistai 7. elokuuta 2018

Lomat on lusittu



Syksy on alkanut lämpimistä ilmoista nauttien. Koko viime viikko oli todella lämmintä ja ulos lähdettiinkin mahdollisimman aikaisin aamusta, jotta ehditään olla kunnolla ulkona ennen kaikkein kuuminta keskipäivää. Kuumimman osan päivästä olemme leikkineet sisällä ja ottaneet kunnon päivälevon. Iltapäivisin sitten olemme uitelleet laivoja terassin varjossa. 

Tämä viikko on sitten alkanut hivenen viileämmällä säällä ja päälle on pitänyt pukea pitkäpunttisia ja hihaisia vaatteita pitkästä aikaa. Ulkona kävi kylmä tuuli ja vettäkin saatiin sen verran niskaan, että ehdittiin kastua leikkikentän katoksesta huolimatta. Tänään on sitten taas saatukin paistatella päivää ihan kivassa ilmassa.

Viime viikolla lapset palasivat yhtä lukuunottamatta lomiltaan, eskariin siirtyväkin muutamaksi päiväksi ennen eskariin siirtymistä. Huomenna sitten onkin eskariin siirtyvän lapsen viimeinen hoitopäivä tässä ryhmässä ja lapsi onkin miettinyt jo huomisen toiveruokalistansa valmiiksi. 

Tällä viikolla ryhmässä on aloittanut jälleen uusi osa-aikainen lapsi, joka on tässä ryhmässä jo kolmas osa-aikainen. Päivät siis ovat vaihtelevia jo myös lapsien vaihtuvuuden vuoksi. Toisaalta taas kaikki lapset ovat suhteellisen saman ikäisiä, joten sikäli ryhmä voi muodostua hyvinkin toimivaksi. 

Tänä syksynä myös meidän hoitajatiimi kokee monen vuoden jälkeen muutoksen, kun hoitajia jää pois töistä ja tiimejä sekä uudistetaan että uusia hoitajia palkataan. Miten se näkyy meidän tiimissä jää nähtäväksi. Olemme tällä tiimillä tehneet jo vuosia yhdessä töitä, joten tiimin hoitajille on muodostunut selkeästi omia vastuualueita ja tehtäviä, jotka nyt täytyy ajatella uudelleen kun tiimin kokoonpano muuttuu.

Joten innolla uusia tuulia päin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti