tiistai 6. maaliskuuta 2018

Niinhän siinä sitten kävi



Uuden kerrossängyn tikkaat ovat kiinteästi osa sängyn rakennetta, ja tämähän kiehtoo reilu 2½-vuotiaita kuin kissanmittu kissaa. Yläsänkyyn kiivetään ennenmmin tai myöhemmin leikkien aikana. Tyypeillä ei vaan ole mitää tajua kuinka vaarallista on keikkua yläsängyssä välillä seisten, välillä pää reunalta roikkuen. 

Tässäkin pulmassa apuun tuli Ikean monikäyttöiset huonekalut. Ikävä hoitaja kärräsi tikkaiden eteen yhden ikealaisen ja lukitsi pyörät paikoilleen. Toistaiseksi keino on tepsinyt, mutta eivätköhän nämä pikkuveijarit tähänkin pulmaan jonkin ratkaisun keksi.

Voi kuinka mieltä virkistää kun aurinko paistaa, vaikka se sitten tiesikin kunnon pakkasilmoja. Ulkoilemaan olemme rohjenneet kuitenkin joka päivä, kaikilla on kunnon varusteet ja lapset ovat hyvin liikkuvaista sorttia. Hoitajakin on nauttinut auringon lämmittävistä säteistä samalla kun on valvonut lasten huimapäistä vuorikiipeilyä reilusti hoitajaa korkeammilla lumikasoilla.

Eilen käytiin viimeiset arviointikeskustelut ja läpi meni kiitettävin arvosanoin nämäkin, eli lastenohjaajan paperit ovat lähes jo plakkarissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti