maanantai 8. tammikuuta 2018

Leikkihuoneen muutos
Ostin jokin aika sitten kirpparilta toisen kerrossängyn, jonka pituutta pystyy säätämään. Tämän sängyn sain siten sijoitettua siihen lokoseen, jonka olin varannut rakennusvaiheessa leikkihuoneeseen. Ongelmana vain silloin olisi se sama, vanha pää, joka ei sitten seinien paikkoja mitoitettaessa muistanut kerrossängyn kokoa oikein. No nyt tämäkin asia saatiin korjattua reilun kuuden ja puolen vuoden asumisen jälkeen. 

Jotta sänky saatiin mahtumaan sille varattuun koloon, niin seinällä olevat kaapit saivat kyytiä. Samalla maalattiin seinään vähän väriä ja siirreltiin lähes kaikki muutkin kaapit huoneesta uuteen järjestykseen.
 Osaan kaappeja ostin pyörät alle, joten niitä voi siirrellä tarvittaessa vaikkapa huoneesta toiseen. Pyörät saa myös lukittua, joka vähän hillitseen hurjimpien kuskien omatoimisuutta.


Samassa hötäkässä sitten leikkikeittiökin koki muodonmuutoksen ja aikaisempaan kotiimme tehty saareke muuttui nyt yhdellä seinällä olevaksi leikkikeittiöksi. Aikaisemmasta leikkikeittiöstä käytettiin kaikki mahdolliset osat uudelleen.

Nyt meillä on taas keskilattialla tilaa leikeille, kun leikkikeittiötä myöten kaikki kalusteet kiertävät seinustoja.


Tämän huoneen aikaisemman ilmeen voit käydä kurkkaamassa TÄÄLTÄ

Ja Leikkikeittiösaarekkeen tekoon voit tutustua TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ.

2 kommenttia:

  1. Olen aina ihaillut sinun leikkitiloja ja taas ihastelen! Vieläkö teillä myös portaiden alla on leikkitilaa? T. pph myös

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Kyllä meillä edelleen on portaiden alla leikkitilaa, joskin nyt leikit ovat olleet jonkin aikaa stopissa oman opiskeluni vuoksi. Kahden viikon päästä taas leikit levittäytyvät meille, ja päästään takaisin tuttuihin nurkkiin nuhjaamaan. Kyllähän tässä jo onkin vähän ollut ikävä omaa ryhmää ja perhepäivähoitajan työtä.

      Poista