perjantai 3. heinäkuuta 2015

Loma alkaa



Se on sitten loma! Ja kuin tilauksesta myös kesäilmat ovat saapuneet...  ja hyttyset... ja paarmat... ja, ja. Ei kait sitä ihminen osaa koskaan olla täysin tyytyväinen.

Ajattelin sitten näin viimeisen työpäivän kunniaksi piristää tiimiläisiämme lähettämällä kaikille sähköpostia. Ja koska osa tiimiläisistä lukee vähän laiskasti sähköpostejaan, niin laitoin varmuudeksi vielä kaikille myös tekstiviestin. Ja jos nyt ette vielä (tai siis kaikkihan te luette päivittäin työsähköpostinne kesälomalla), niin laitan osan viestin sisällöstä postauksen kuvaksi (tätä blogihan te tietysti luette kesälläkin, eikös?). Sähköpostissa on siis mm. syksyn toimintasuunnitelma, siis se yhteinen runko.
Jos ette vielä ole käyneet Facebookissa tykkäämässä blogista, niin nyt se kannattaa tehdä. Katsotaan saataisiinko lorupussiarpajaiset käyntiin. 
Mutta nyt poistun takavasemmalle ja lopetan häiriköinnin toistaiseksi.
Nyt nauttimaan kesästä ja lomasta, elokuussa palataan asiaan.

2 kommenttia:

  1. Oikein mukavaa lomaa sinulle!! Ja että sinulla olisi jotain tekemistä kun palailet lomalta ;) =D ....sinulle on blogi haaste, Näpertelijän blogissa; http://rrimasa.blogspot.fi/2015/07/blogihaaste.html

    VastaaPoista