keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Valmiina... paikoilla... jouluvalmistelut alkaa N-Y-T, nyt!Maanantaina yksi hoitolainen kertoi, että tiedätkös mitä, enää viikko niin avataan joulukalenterin ensimmäinen luukku!
 
Jaa-a niinhän tuo taitaa olla... maanantaina tosiaankin pitäisi olla kalenteri, josta niitä luukkuja avataan, eikä vielä mitään tietoakaan miten asia tänä vuonna toteutetaan... Ideoita on ja malleja löytyy sekä perinteisesti komeroista että tästä nykyajan ihmelaatikosta, jota tietokoneeksikin kutsutaan. Tällä hetkellä vaan tuntuu, että ideoita on liikaa, ja toisaalta osa on niin monimutkaisia tai vain kerta kaikkiaan sellaisia, että saako niistä lapsi mitään irti.
 
Ja arvatkaapas mitä? Myös blogin joulukalenteri on vielä tekemättä, mutta kyllä se taas maanantaina avautuu. Joululaskuri sentään jo löysi paikkansa blogin sivulle.

Tällä viikolla joulujuhlan valmistelut ovat jatkuneet, esityksiä on harjoiteltu, pöytäkoristeitakin on aloitettu tekemään. Joulujuhlaan on enää pari viikkoa aikaa, ja ne ovatkin järjestyksessä jo kymmenennet joulujuhla jotka järjestämme. Yhtä joulua lukuun ottamatta juhliin on  kutsuttu myös hoitolasten perheet ja juhlat on järjestetty aina iltasella. Täytyy kyllä nostaa hattua kaikille meidän tiimin naisille kuinka hienosti ja pieteetillä näitä juhlia on  vuodesta toiseen suunniteltu ja toteutettu, jokaisesta juhlasta aina jotakin uutta (joko virheistä tai onnistumisista) oppien.

Hyvä me!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti