keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Esivalmisteluja ja pakkaustaPerinteinen kevättapahtuma on huomenna, ja sitä varten valmisteluja on tehty tiiviisti tällä viikolla. Tänä vuonna en itse oikein tajunnutkaan kuinka juuri päättynyt kahden viikon loma omasta työstä vaikuttaa siihen millaisella aikataululla erilaisia etukäteisvalmisteluja saa tehdä. Nyt kuitenkin alkaa kaikki olla suhteellisen järjestyksessä. osa tavaroista on pakattuna autoon ja osa odottelee iltapäivää vielä eteisen lattialle. Muutama kuva odottelee vielä laminointia, kunnes lapset heräävät uniltaan.
Illalla käydään jo tekemässä valmisteluja, jotka voi tehdä etukäteen ja sitten huomenna lasten lähdettyä mennään tekemään loput valmistelut ja sitten tapahtuma voi alkaa. Tänä vuonna kutsuimme uuden johtajammekin (omaa esimiestä on pyydetty joka vuosi, joskaan ei ole aina päässyt), ja oli ottanut kutsun vastaan ja on tulossa viettämään iltaa kanssamme. 

Eilen aamupäivällä oli kevään viimeinen hallivuoro ja tänään olimme retkellä tuulimyllyllä. Lupaamiani kuvia en kuitenkaan retkeltä muistanut ottaa. Muutenkin blogin kuvat ovat toistaiseksi lumialaatua, koska digikamera sanoi työsopimuksensa irti ja lopetti toimintansa. Katsotaan nyt kuinka kauan menee, kunnes hermot palaa ja on pakko hankkia uusi kamera, kun järkkärikin on sellainen lohmu ettei sitä viitsi kanniskella mukanaan ihan joka paikkaan. Kameran pitää mahtua taskuun ja olla helposti käyttöönotettavissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti