keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

RuokaohjeetRuokalista ohjeineen löytyy nyt uudesta Ipanoiden pöperöt -blogista. Blogiin pääsee myös uusiutuneen Ruokaohjeet-sivun kautta yläbannerin alapuolelta.
Tervetuloa tutustumaan pöperöihimme!

9 kommenttia:

 1. Heip!
  Miten oli siis aivan sama ajatus just ihan pari päivää sitten, että kun ehtisi perustamaan ihan oman blogin ruokaresepteille! Ruokaa kun tykkään tehdä, mutta leivonnaisten onnistumisprosentti on kohdalani jostain syystä aika huono... Ruoka on kyllä hyvää, vaikka itse sanonkin, mutta harmi kun itse siirryin noudattamaan vähempi hiilarista ruokavaliota terveydellisistä syistä ja on vaivaa miettiä itselleen aina ruuat erikseen.

  Ruoka vaan olisi niin hyvää ja olen aina luullut, että kun ei ole juurikaan epäterveellisiä paheita, niin kunnon monipuolista, terveellistä kotiruokaa saisi syödä vatsansa täyteen...

  Mirkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, tuo "lasten"ruokablogi tuli tehtyä, kun lomaprojektit jäi ilmojen takia vähän vaiheeseen ja rikkaruohojen nyppiminen alkoi jo kyllästyttää. Nyt onneksi on luvattu parempia ilmoja, niin pääsee taas projektejen kimppuun.

   Poista
 2. Hei aivan upea juttu tämä "lasten ruokablogi". Heti meinaan kokeilla tätä riisivälipalaa. Olen se joskus jostain blogista lukenut, mutta en enään muistanut missä. Mutta nyt uskon että löydän kaikki samasta paikasta.(lapsille maistuvat)

  Kiitos ja mukavaa loman loppuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tässä blogissa riisivälipala oli aiemminkin, mutta nyt siis kaikki vanhat (ne vähät) ohjeet on siirretty uuteen osoitteeseen.

   Hyvää kesänjatkoa myös sinne teille!

   Poista
 3. voi miten ihana tämä sinun ruokalistasi on myös ulkoisesti!!! olen ihan kateellinen tälle blogisi ulkonäölle ja taidoillesi luoda blogistasi niin kaunis...yritin itse tehdä viime vuonna ruokalistaa blogiini, mutta en vaan saanut sitä onnistumaan, olen ihan peukalo keskellä kämmentä näissä tietokonejutuissa :( ihme että olen oman blogini yleensä saanut pystyyn! mistä saat noin ihania kuvia tuonne ylöskin aina? ja kuinka toteutit tuon ruoalistan? Ja työniloa taas kun kausi on nyt startannut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :D

   Ruokalista on tänne blogiin liitetty PNG-kuvatiedosto. Alkuperäinen ruokalista on tehty MS Word 2000:n taulukkotyökalulla.

   Noi yläkuvat muokkaan netin kuvapankeista löytyneistä ilmaisista kuvista. Usein yhteen yläbanneriin käytän kahta saman tyylistä kuvaa, jotka yhdistän ja lisään Ipanailoa-tekstin. Tänne blogiinhan yläkuva lisätään Ulkoasu-välilehdellä.

   Poista
 4. Kiitos :) osaisitko sanoa joitain ilmaisia kuvapankkeja, itse löysin yhden "ilmaisen" kuvapankin googlen kautta, mutta kun olin lataamassa kuvaa, se olikin sitten maksullinen :(
  Kuvat olivat kyllä ihania noissa pankeissa, ihan uusi juttu minulle :) harmittaa sitten vaan kun löytää lopulta ihanan kuvan ja se onkin lopulta maksullinen...
  Ihania kesäpäiviä sinne, nautitaan niistä vielä kun voidaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä usein vastaan tullut ongelma, että kuvat ei sitten olekaan ilmaisia, tai niiden käyttö on rajattua.

   Itse olen goolettanut englanniksi ja sitä kautta löytänyt kuvat. Osoitteita en ole tallettanut minnekään, vaan olen tallentanut vain kuvat, joita ole ajatellut tarvitsevani.

   Joskus vuodatuksen aikoina siellä oli näitä pohjien tekijöitä, joiden kautta löysin noihin pankkeihin.

   Poista
 5. kiitos, ei auta kuin alkaa väsäämään jotain muokkausjuttuja kuvista ja opetella ihan kantapään kautta...toivottavasti onnistuu :) Eli älkää ihmetelkö jos mun blogi on hieman sekaisin jossain vaiheessa ;)

  VastaaPoista