maanantai 14. tammikuuta 2013

Lomapuuhailuja


Lomalla tuli tehtyä vähän muutakin kuin lomailtua. Ompelin mm. syksyllä keskeneräiseksi jääneitä töitä valmiiksi. Kankaista jäikin vähän yli, joten innostuin ompelemaan pari uutta lorupussia.
Ensin ompelin nämä ylimmässä kuvassa näkyvät pussit niistä jämäkankaista, ja sitten sukelsin varaston perukoille kaivelemaan lisään kangasvarastojani ja ompelin muutaman pussin lisää...
öö... tuota... siis seitsemän lisää... eli yhteensä minulla on nyt yhdeksän erikokoista uutta lorupussia. Kaikki uudet pussit on vuoritettu ja osassa on kyljessä tasku, johon voi laittaa jo luetut lorut, niin ei tule sama loru nostettua uudestaan.


Kaikki pussit yhteiskuvassa


Lisäksi kun kerran ompelukoneen olin esille kaivanut, ompelin rattaisiin pari lenkkiä lisää, kun nuo uudet rattaat on muotoilultaan erilaiset kuin vanhat, niin ei oikein yksillä lenkeillä enää pärjätty. Yhden ruokalapun tein myös, mutta sitten ompeluinto lopahti, ja kone sai mennä takaisin kodinhoitohuoneen nurkaan odottamaan seuraavaa ompelukohtausta.2 kommenttia:

  1. Hyvä idea tuo lenkki :) Mä en osaisi tuollaista ommella mutta ehkä jonkun narun voisi kiinnittää lenkiksi rattaisiin toimittamaan samaa virkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naru toimii varmasti ihan yhtä hyvin kuin nuo lenkitkin. Joku hoitaja on joskus kertonut käyttäneensä myös sellaisia "mustekala" lenksuja, joissa on ne koukut päissä.

      Poista