perjantai 7. syyskuuta 2012

IkäkysymyksiäLapset ovat kovin kiinnostuneita vertailemaan asioita ja yksi kestoaihe, joka lapsia mietityttää on ikä ja se kuka on isompi kuin toinen. Meidän ryhmässä on lapsilla kaikilla noin vuoden ikäerot, joten lähes kaikilla on joku joka on isompi tai pienempi. Pienin harvoin tähän kommentoi mitään, koska ei vielä oikein ymmärrä isoja ja pieniä, ja siten "tyytyy" osaansa. Mutta aina löytyy se isompi...

Tänään lapset sitten taas puhelivat siitä kuka on vanhempi toista kunnes kuului, että "Ipana" on täällä hoidossa kaikkein vanhin. Ja perustekin tähän toki löytyi. "Ipana" on tietysti vanhin koska on niiiiin vanha muori.


- Mitä minäkö!!!??? Ei edes puolivuosisataa ole täynnä... vielä :D


2 kommenttia:

 1. Heippa! Minulta on jääny ihan huomaamatta että olet siirtynyt bloggeriin. Olen vain odottanut että vuodatuksen blogi näkyisi päivittyvän blogilistalle. Toivottavasti tämänkin blogin saan laitettua blogilistani suosikeihin! :)

  On ihanaa seurata muiden perhepäivähoitajien puuhailua hoidokkiensa kanssa ja saada vinkkejä omaan työhön! Suuri kiitos että kirjoitat tätä blogia. Onneksi löysin tämän blogin kun huomasin sinun kommentoineen kahden muun perhepäivähoitajan yhteiseen blogiin :)

  Mietin aina omaakin pph-blogin aloittamista, mutta omat lapset vievät tällä hetkellä vielä paljon minun aikaani joten vaikea löytää aikaa kirjoitteluun. Silloinkin kun hoitolapset nukkuvat autan yleensä esikoistani koululäksyissä ja tarkastan läksyjä joten silloinkaan ei ehdi. Mutta ehkäpä minäkin joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten on aikaa, kun on niiin vanha muori ;).

   Päiväuniaika jää ihan omaan käyttöön, kun ei ole omia pieniä lapsia.

   Uusi Ipanailoa löytyy nyt siis bloggerista ja on seurattavissa Blogilistalla, sinun täytyy vain käydä merkitsemässä blogi uudelleen suosikiksi.

   Poista