sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Voi, kuinka ihania!





Ennen lomaa lähdimme vierailemaan lähistöllä asuvan hoitajan pihaa, ja matkaa kuluikin vähän kauemmin kuin kuvittelimmekaan. Käveltyämme jonkin aikaa huomasimme kuinka läheisessä puuss leikki neljä oravaa, ja kun pysähdyimme katsomaan niitä, ne lähtivät juoksemaan meitä kohti. Oravat olivat vielä poikasia, ja  eivät vielä osanneet pelätä ihmisiä tai sitten joku vaan oli yksin kertaisesti ruokkinut niitä.

Niin tai näin, mutta siinä seistyämme kotvasen aikaa kävivät oravat haistelemassa rattaita, kenkiämme  ja muutoinkin pyörivät ympärillämme, yrittipä yksi jopa kiivetä hoitolapsen housun lahjetta ylös, mutta kun housut olivat vähän liia liukkaat. Lapset olivat ihan innoissaan pikku oravista, mutta malttoivat silti seistä paikoillaan ja katsella poikasten puuhailuja. Ja arvatkaapas mikä oli ensimmäinen asia, joka kerrottiin vanhemmille iltapäivällä, kun oltiin kotiin lähdössä?

 - Ja tietysti juuri sillä kerralla kamera oli kotona... kuinkas muutenkaan.

Maanantaina alkaa viiden viikon kesäloma, tai no... olenhan ollut jo kuun alusta alkaen vapailla. Myös blogi hiljenee joksikin aikaa, vaikka varmaan jossain vaiheessa käyn päivittelemässä kesän ja loma-ajan tapahtumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti