tiistai 8. helmikuuta 2011

Lastentarha-peli



Lastentarha-pelissä on kahdeksan aluslevyä ja 49 pelilevyä, jotka on tarkoitus sijoittaa oikeaan järjestykseen pelilaudalle. Peli sisältää kaksi hieman toisistaa poikkeavaa peliä, joita voi pelata yhdessä tai yksin. Peli tarkistaa itse itsensä, joten lapsi tietää koko ajan, meneekö peli oikein. Lastentarha-pelin ikäsuositus on 3-6-v.

Pallo-merkinnällä varustetut aluslevyt ja pelilevyt ovat tarkoitettu 3-vuotiaista ylöspäin. Pelin päätarkoituksena on kehittää lapsen erottelukykyä, ymmärrystä asiakokonaisuuksista, asentoja, yksityiskohtia ja kokojen vaihtelua.

Pelin vaikeusastetta lisätään aluslevyissä olevien pallojen määrällä. Yksi pallo merkitsee helpointa ja neljä palloa vaikeinta astetta. Pelilevyistä valitaan käyttöön ne puolet, joissa on pieni musta pallomerkintä oikeassa yläkulmassa.

Aluslevyt ja pelilevyt joissa on tähtimerkintä, ovat puolestaan tarkoitettu hiukan varttuneimmille lapsille, jotka osaavat jo erottaa tarkempia yksityiskohtia eri kuvissa. Äkkiä katsottuna kuvat näyttävät samanlaisilta, mutta niistä löytyy eri yksityiskohtia joiden perusteella oikea levy löytää oikealle paikalleen.

Ikäsuositus 3+
Pelaajia 1+
Peliaika n. 20min

Heinevetter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti